Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rákolaj, Krillolaj képes leírás - Omega-3.tlap.hu
részletek »

Rákolaj, Krillolaj - Omega-3.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: omega3.tlap.hu » Rákolaj, Krillolaj
Keresés
Találatok száma - 10 db
A rákolaj hasznos lehet teherbeesésnél

A rákolaj hasznos lehet teherbeesésnél

A rákolaj és a halolaj között a különbség a bennük lévő omega-3 szerkezetében van. A halolaj triglicerid, míg a rákolaj foszfolipid kötésben tartalmazza az omega-3-at. Az emberi sejtek az omega-3-at foszfolipid formában tartalmazzák. A halolaj triglicerid kötését a szervezetünk jelentős erőforrás igénybevételével tudja átalakítani foszfolipid formájúvá.

Halolaj

Halolaj

A halolaj számos betegség és probléma tüneteit képes megszüntetni, illetve enyhíteni azokat. Kétség kívül a halolajnak a szívre és érrendszerre kifejtett hatása a legfontosabb. Nemcsak a koleszterinszint csökkentésben játszik kivételes szerepet, de a szív és az érfalak általános erősítésében is élen jár.

Krill Olaj

Krill Olaj

A Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült mennyiségük 500-800 millió tonna. A kihalászott krill túlnyomó része haltenyésztő farmokra kerül haltápnak, mely a kb. 90 %-át alkotja a termelésnek, és csupán 10 %-ból készül krill olaj

Krill olaj Centrum

Krill olaj Centrum

A rákolajban - norvég nemvén krill olaj - lévő omega-3 zsírsavak egyedülálló módon foszfolipid - azaz bioaktiv - formában vannak jelen, míg a normál halolaj csak triglicerid formában tartalmazza az omega-3-at.

Krill olaj Kúrák

Krill olaj Kúrák

A krill olaj (rákolaj) tápanyagtartalma miatt került az érdeklődés középpontjába - Egyértelműen az Omega-3 zsírsavak merően új generációja! Az esszenciális zsírsavakat ráadásul foszfolipidek formájában tartalmazza és mivel az emberi szervezet sejtfalai is hasonló felépítésűek, ezért kiváló a biohasznosulásuk.

Krill olaj vagy omega-3?

Krill olaj vagy omega-3?

A Krill egy apró garnéla-szerű rák, körülbelül 1-6 centiméter hosszú. A Krillek óceánban élnek, és a bálnák, fókák, pingvinek, és a halak fő táplálékai. A Krill kereskedelmi célú halászata elsősorban a Csendes-óceán északi partja mentén Kanadában és Japánban történik. Krill olaj, az az olaj, ami a Krill rákban található, kivonják belőle és étrend-kiegészítőként forgalmazzák.

Krill olaj vásárlás

Krill olaj vásárlás

Lúgosítani, méregteleníteni szeretné szervezetét? Akkor Önnek is chlorella tartalmú termékek fogyasztására van szüksége! Ganoderma kávé és krill olaj produktumaink segítségével immunrendszerét erősítheti, ezen felül rendszeressé teheti Omega-3 zsírsav bevitelét is. A maca por használatával javíthat keringési panaszain és szabályozhatja pajzsmirigy működését is. Spirulina készítményeinkkel lényegesen csökkentheti vércukorszintjét, zöld kávé koncentrátum alkalmazásával pedig búcsút inthet az állandó éhségérzetnek!

Krillolaj

Krillolaj

A krillolaj gyógyhatásai elsősorban a benne található zsírsavaknak köszönhetők. Ezekről az elmúlt évtizedek kutatásai megállapították, hogy a keringési rendszer számára nélkülözhetetlenek. A krillolaj kapszula az omega-3 zsírsav legtisztább forrása, fogyasztása jó hatással van a vérnyomásra, megelőzi az érszűkületet és megakadályozza a vérlemezkék összetapadását, ezzel a trombózist is. Védi az ízületeket, növeli a mozgékonyságot idősebb korban és óvja a porcokat, ízületeket a fokozott fizikai terhelés káros hatásaitól. Idegrendszerre gyakorolt hatásával véd a központi idegrendszert érintő betegségektől.

Rákolaj: a leghatékonyabb omega-3 forrás

Rákolaj: a leghatékonyabb omega-3 forrás

Az egészségtelen ételek, étkezési szokások és az ártalmas környezeti hatások okozta népbetegségek megelőzésére és kezelésére egyre több táplálék-kiegészítőt dobnak piacra a cégek. Az óriási árupalettából azt sem tudjuk, melyiket válasszuk, és mi, milyen panaszokra alkalmazható.

Hirdetés
Rákolaj: az új generációs Omega-3

Rákolaj: az új generációs Omega-3

A rákolaj az omega-3 készítmények új generációját jelentik, főként mert jóval hatékonyabbak, mint a halolaj. Az a tény, hogy agyunk szárazanyag tartalmának 60%-a omega zsírsavakból áll, arra késztet, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk a tengerből származó tápanyagoknak.

Tuti menü