Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Omega-3, Omega-6, Omega-9 képes leírás - Omega-3.tlap.hu
részletek »

Omega-3, Omega-6, Omega-9 - Omega-3.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: omega3.tlap.hu » Omega-3, Omega-6, Omega-9
Keresés
Találatok száma - 9 db
Az omega-9 megelőzi a mentális betegségeket

Az omega-9 megelőzi a mentális betegségeket

A transz-zsírokban és telített zsírsavakban gazdag élelmiszerek fogyasztása növeli a depresszióra való hajlamot - egy nemrég közzé tett spanyol kutatás szerint. Kiderült azonban az is, hogy az olívaolaj és más omega-9 zsírsavakban gazdag élelmiszerek segíthetnek a mentális betegségek megelőzésében.

Egészséges táplálkozás az Omega-3, -6, -9 zsírsavakkal!

Egészséges táplálkozás az Omega-3, -6, -9 zsírsavakkal!

A televízióból, újságokból mindennap halljuk, hogy mennyire fontosak szervezetünk számára a többszörösen telítetlen zsírsavak, és hogy az Omega-3, -6, -9 zsírsavak fontos szerepet játszanak szívünk. WEBBeteg ? Fogyókúra, egészséges táplálkozás

Hidegen sajtolt olajok, maglisztek webáruháza

Hidegen sajtolt olajok, maglisztek webáruháza

Webáruházunkban megrendelhetitek az Olinka hidegen sajtolt olajokat, liszteket és őrleményeket. Termékeink válogatott alapanyagokból, adalékanyagok és tartósítószerek hozzáadása nélkül készült natúr termékek. A tiszta, hidegen sajtolt, telítetlen zsírsavakban és vitaminokban gazdag olajok pozitív hatásúak az egészségünkre, a legjobb minőségű, 100% tisztaságú alapanyagokból. Egészségünk fenntartásában, valamint a betegségek megelőzésében is igen nagy szerepet játszanak a hidegen sajtolt növényi olajok, mivel esszenciális zsírsavakat és vitaminokat (A, D, E, F, B17) tartalmaznak. Az esszenciális zsírsavak többszörösen telítetlen vegyületek, melyek között van omega-6 zsírsav (a linolsav) és omega-3 zsírsav (alfa-linolénsav, ALA) is. Ezek nélkülözhetetlenek az emberi táplálkozásban, mert nem tudja őket a szervezet előállítani. Az emberi test képes szintetizálni telített, vagy omega-9 egyszeresen telítetlen zsírsavakat, de nem képes kettős kötéseket vinni az omega-3 illetve az omega-6 helyekre, ezért az ilyen zsírsavakat kívülről kell pótolni. (Ezért ezeket F-vitaminnak is nevezik.)

Now Omega 3-6-9

Now Omega 3-6-9

A világ lakossága egyre több pénzt költ táplálék-kiegészítő készítményekre. Angliában például a táplálék-kiegészítőkre szánt összeg 20%-át halolaj kapszulára költik. Mivel a halolaj rendkívül népszerű az egész világon, az élelmiszergyártók előszeretettel adagolják hozzá számos élelmiszerhez (sokszor még a kenyérhez is). Ez a módszer hatékonyan elősegíti az eladást.

Omega - 3 és omega- 6

Omega - 3 és omega- 6

Az emberek különféle egészségügyi problémájának egy része, mint például, immunrendszeri rendellenessé­gek, infarktus, részben abból ered, hogy nem fo­gyasztanak elegendő omega-3 olajat. Az elfogyasztott omega?6 és omega-3 zsírsavak aránya létfontosságú a szív- és érrendszer egészsége szempontjából.

Omega 3, 6, 9 - mik azok az omega-zsírsavak, és miért fontosak?

Omega 3, 6, 9 - mik azok az omega-zsírsavak, és miért fontosak?

Az omega-zsírsavak olyan esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyek többségét szervezetünk nem képes előállítani, ezért a szükséges mennyiséghez csak táplálkozással, étrend-kiegészítőkkel juthatunk hozzá. Az omega-3 és az omega-6 zsírsavak fontos szerepet játszanak a vér oxigénszállításában, a keringési rendszer szabályozásában, az idegek működésében, a hormontermelésben, a zsíranyagcserében és az immunrendszer erősítésében is.

Omega 3-6-9

Omega 3-6-9

Az Omega 3-6-9 többszörösen telítetlen zsírsavak a szervezet egyensúlyi működésében alapvetően fontos szerepet játszanak. Mivel a szervezet önmaga nem képes ezek előállítására, pótlásukról folyamatosan gondoskodnunk kell. Legfőbb forrásaik a tengeri halak és az olajos magvak, melyekből viszonylag keveset fogyasztunk, ezért érdemes táplálékkiegészítők segítségével bejuttatni a megfelelő mennyiséget a szervezetbe. Sokrétűen használhatók az egészség és a szépség megőrzéséhez, előegítik a fogyást, gyulladáscsökkentőként az ízületi fájdalmakat is enyhítik.

Omega 3-6-9 kapszula - A jó zsírok forrása

Omega 3-6-9 kapszula - A jó zsírok forrása

A legújabb kutatások már cáfolják, hogy a zsírszegény étrend lenne a fogyás fő pillére. Sőt, számos fogyókúrás étrend a jó zsírok fogyasztását egyenesen létfontosságúnak tartja ahhoz, hogy véglegesen megszabaduljunk felesleges kilóinktól!

Omega 3/6

Omega 3/6

Szívbetegségek, rák, ízületi gyulladás, kettestípusú cukorbetegség, depresszió és bipoláris zavar, Alzheimer kór, immunbetegségek és asztma - mi bennük a közös? Mindezen betegségek estében az Omega 3/6 létfontosságú szerepet játszik. Az Omega 3 zsírsav létfontosságú elem az egészséges élethez.

Tuti menü