Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Omega-3 és a gyulladáscsökkentés képes leírás - Omega-3.tlap.hu
részletek »

Omega-3 és a gyulladáscsökkentés - Omega-3.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: omega3.tlap.hu » Omega-3 és a gyulladáscsökkentés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyulladáscsökkentő hatása van az omega-3 zsírsavaknak

Gyulladáscsökkentő hatása van az omega-3 zsírsavaknak

A középkorú és idősebb, túlsúlyos emberek körében az omega-3 zsírsavnak gyulladáscsökkentő hatása van, és a táplálék-kiegészítő rendszeres szedése megelőzhet, sőt akár kezelhet is bizonyos betegségeket, derült ki egy új amerikai tanulmányból.

Lenmag - egészségesebb mint hinnéd!

Lenmag - egészségesebb mint hinnéd!

Mai világunkban a lenmag egy fontos tápanyagforrás lett, elsősorban a benne található értékes omega-3 zsírsav miatt. Két evőkanál, 19,38 gramm lenmag a következőket tartalmazza: omega-3 zsírsav, mangán, étkezési rostok, magnézium, floátok, réz, foszfor, B6-vitamin. Ezek a legfontosabb összetevői.

Omega-3 zsírsavak: így csökkentik a gyulladást

Omega-3 zsírsavak: így csökkentik a gyulladást

A halolaj esetében régóta ismert, hogy serkenti az agyműködést és jót tesz a szívünknek és az érrendszerünknek is. A híres-neves omega-3 zsírsavval kapcsolatos pozitív hatások közül amerikai kutatók nemrég azt vették górcső alá, hogyan képes ez a vegyület a diabéteszesek krónikus gyulladásait is enyhíteni.

Omega-3: kiderült a csoda-zsírsav titka

Omega-3: kiderült a csoda-zsírsav titka

Amerikai szakemberek azt vizsgálták, miért tesz jót szervezetünknek a halolaj. A halolaj esetében régóta ismert, hogy serkenti az agyműködést és jót tesz a szívünknek és az érrendszerünknek is. A híres-neves omega-3 zsírsavval kapcsolatos pozitív hatások közül amerikai kutatók nemrég azt vették górcső alá, hogyan képes ez a vegyület a diabéteszesek krónikus gyulladásait is enyhíteni.

Tuti menü