Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Omega-3 és a bőr képes leírás - Omega-3.tlap.hu
részletek »

Omega-3 és a bőr - Omega-3.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: omega3.tlap.hu » Omega-3 és a bőr
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az ételek hatása a bőrre

Az ételek hatása a bőrre

A bőröd és az étrended közötti kapcsolat meglepetéseket tartogathat a számodra. Ma már általánosan ismert dolog, hogy az egyes tápanyagok jótékony hatással vannak a szervezetünk bizonyos részeire. Az egészséges csontokhoz kalciumra és D-vitaminra van szükség, a szívnek pedig jót tesz az omega-3 zsírsavban gazdag hal.

Az Omega-3 zsírsav hatása az aknés bőrre

Az Omega-3 zsírsav hatása az aknés bőrre

Aki a tudatos táplálkozás híve az biztos hallott már az Omega-3 zsírokról, és annak jótékony hatásairól. Az Omega-3-at legtöbben a halakkal azonosítják, és valóban sok halfajta (lazac, hering, makréla, szardínia, tonhal) is (!!) a forrása ennek a telítetlen zsírsavnak

Babé tusfürdő Omega 3 és 6 500ml

Babé tusfürdő Omega 3 és 6 500ml

A Babé tusfürdő Omega 3 és 6 az érzékeny, száraz, nagyon száraz és atópiás bőr napi higiéniájára ajánlott. Ápolja az újszülöttek, gyermekek és felnőttek bőrét. Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavakat tartalmaz.

Bőr és haj kezelés belülről Omega 3 6 zsírsavakkal

Bőr és haj kezelés belülről Omega 3 6 zsírsavakkal

Észrevehető kapcsolat áll fenn az esszenciális (Omega) zsírsavakkal való ellátottság a bőr a haj és a körmök állapota között. Tulajdonképpen a zsírsavak belső testkozmetikai szerepet is játszanak. Védik a bőrt, hajat és a körmöket a kiszáradás ellen.

Tuti menü